Click "Enter" to submit the form.

Carbon

71 200 Ft + ÁFA

A Carbon csepp és porálló eszköz, amely rendkívül gyors. – Raiffeisen Bank ügyfelei választhatják

A Raiffeisen Bank ügyfelei által vásárolható eszköz. A speciális feltételek igénybevételéhez kérjük, a vásárlásnál használja a kapott kuponkódot!

Az eszköz

Az energiatakarékos, porálló, ütésálló és vízálló, valamint az IP54 és ATEX tanúsítvánnyal rendelkező myPOS Carbon erőteljes teljesítményt kínál az Android 9.0 segítségével.

Az új, hordozható kártyaleolvasó készülék négymagos, 1,4 GHz-es, nagy sebességű processzorral is működik. A nagy sebességű hőnyomtatóval kombinálva kivételesen erőteljes funkcióválasztékot kap egyetlen POS-eszközben.

Mindezt úgy, hogy közben kihasználhatja a myPOS App Market többféle elérhető alkalmazását, valamint az online fizetési megoldásainkat!

A myPOS csomag

A myPOS segítségével a pénzösszegek azonnal kiegyenlítődnek! A myPOS mobilalkalmazáson keresztül zökkenőmentesen követheti nyomon az összes bejövő fizetést. Sőt, egy „business-in-a-box” megoldást is kap egy ingyenes Standard üzleti kártyával, ingyenes IBAN-számmal és kereskedői számlával stb.!

A myPOS Carbon beszerzése révén nem csupán egy POS-terminálja lesz. Emellett élvezheti az online banki szolgáltatásokat is, és a myPOS-fiókján keresztül banki átutalásokat indíthat, kifizetési kérelmeket küldhet, valamint felügyelheti és kezelheti az üzleti kártyáit, a Private Label GiftCardjait és eszközeit.

Kiknek felel meg a legjobban

A myPOS Carbon egy masszív eszköz, amely veszélyes munkahelyeken is használható, többek között benzinkutakon, a vegyi- és petrolkémiai iparban, az építőiparban, az otthoni és javítási szolgáltatásokban, valamint a taxi-, futár- és szállítási szolgáltatásokban.

Bizonyított, hogy potenciálisan robbanásveszélyes körülmények között nem gyújtóforrás, illetve nem forrása robbanásnak, így az új kártyaleolvasó készülék robusztus terminálként szolgál, amely ellenáll a robbanásoknak és a hőnek anélkül, hogy másodlagos robbanást vagy tüzet okozna.

A hagyományos és intelligens fizetési eszközök kombinációjaként a hordozható myPOS Carbon terminál ideális azon kis- és középvállalkozások számára is, amelyek fizikai nyugták nyomtatására támaszkodnak. Ide tartoznak az üzletek, bárok és éttermek, műhelyek és fodrászüzletek, családi szállók stb.

.

Kapcsolódó letöltések:

Tömeg 417 g
Méretek 186 × 82 × 64 mm

Még nincsenek értékelések.

„Carbon” értékelése elsőként

Érdekelhetik még.

© 2020 iqom cs kft.