Click "Enter" to submit the form.

Combo

84 900 Ft + ÁFA

A myPOS Combo okkal az egyik legkeresettebb termékünk – Raiffeisen Bank ügyfelei is választhatják

Törlés

Az eszköz

Ez egy mobil POS terminál, amely többféle módon képes elfogadni a kifizetéseket, és beépített nyomtatóval rendelkezik. Ez és az egyszer megfizetendő ár, valamint a havi díjak hiánya miatt fantasztikus választási lehetőség a kis- és középvállalkozások számára.

Amellett, hogy hordozható, a Combo bankfüggetlen is. Számos fizetési típust kezelni tud (pl. NFC, illetve chip és PIN-kód, mobiltelefonok, okosórák vagy egyéb NFC-technológiájú kiegészítők). Miután az adott bankkártya tranzakcióját feldolgozta a terminál, kinyomtathat testreszabható nyugtákat.

Könnyedén elfogadhat kifizetéseket a Google Pay és Apple Pay fiók, valamint egyéb e-pénztárca-eszközök és NFC-kártyák segítségével.

A myPOS csomag

Az elfogadott kifizetéseket azonnal megkapja myPOS-számláján. A myPOS mobilalkalmazáson keresztül közvetlenül a mobil eszközén követheti nyomon az egyes kifizetéseket.

A Combo bankkártya POS terminál mellett egy myPOS-számlát és egy IBAN-számot is kap az online bankoláshoz. Itt átutalhat, fizetési kérelmeket küldhet, figyelemmel kísérheti a betéti kártyák, eszközök és ajándékkártyák műveleteit, illetve beállíthatja a limiteket. Az ár, amelyen kapható ez az új, hordozható terminál, tartalmaz mindent.

Kiknek felel meg a legjobban

Ez a POS terminál olyan vállalkozások számára alkalmas, amelyek fizikai nyugták kiállítására is képes, mobil, bankfüggetlen eszközt keresnek. Néhány példa ügyfeleinkre és iparágaikra: mindenféle üzlet, bár, étterem, műhely, taxi, fodrászat, családi szálló stb.

Kapcsolódó letöltések

Tömeg 360 g
Méretek 162.5 × 80 × 56 mm
Szín

Fekete, Kék

Még nincsenek értékelések.

„Combo” értékelése elsőként

Érdekelhetik még.

© 2020 iqom cs kft.