Click "Enter" to submit the form.

Akció!

Go csomag 1

16 495 Ft + ÁFA

myPOS Go – Hordozható bankkártya-leolvasó kis méretű vállalkozásoknak – Raiffeisen Bank ügyfelei is választhatják

4 készleten

Kicsi, könnyű, megfizethető és meglepően funkcionális!

A Raiffeisen Bank ügyfelei által is vásárolható eszköz. A speciális feltételek igénybevételéhez kérjük, a vásárlásnál használja a kapott kuponkódot!

Az eszköz

A myPOS Go kiemelkedik, mivel kompakt, multifunkcionális és az ára is megfizethető. Ez az eszköz egy bankkártya leolvasó készülék, annak versenyképes ára, valamint a fizetési terminálok összes funkciójának kombinációja. Érintéses kártyákhoz és okoseszközökhöz használható olvasóporttal, kétirányú mágnescsík-leolvasóval stb. rendelkezik. Miután az adott bankkártya tranzakcióját feldolgozta a terminál, elektronikus nyugtákat küldhet.

A Go megvásárlása azon kereskedők számára jelent nagyszerű megoldást, akik zsebben elférő és pehelykönnyű fizetési megoldásokat szeretnének, és emellett továbbra se kívánnak havi díjakat fizetni. Ez a bankkártya terminál nem rendelkezik havi díjakkal, ezért is választják a vállalkozások hosszú távú olcsó opcióként. A készülék segítségével feldolgozott kifizetés azonnal kiegyenlítődik a myPOS-számláján – csak egy ingyenes regisztrációra van szükség.

A karácsonyi csomag tartalma:

  • 1 db myPOS Go POS eszköz
  • 1 db Szilikon tok
  • 1 db myPOS Go kompatibilis dokkoló

A myPOS csomag

Ez a kis méretű kártyaolvasó nem igényel fogyóeszközöket, mivel nem használ papírt. Helyette elektronikus nyugtákat állít ki, amelyeket e-mailben vagy SMS-ben lehet eljuttatni az ügyfelekhez. Állandó, vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik, ami megbízható POS-megoldást jelent a legtöbb vállalkozás számára.

A Többkezelős üzemmód és a borravaló funkció segítségével gond nélkül nyomon követheti a munkavállalók tevékenységét és a borravaló-kimutatásokat. A fizetések igénylésének és visszatérítésének, valamint a mobileszközök feltöltésének lehetősége is rendelkezésre áll, csakúgy mint minden egyes hordozható eszköznél.

Kiknek felel meg a legjobban

Használja ki a versenyképes árat, és válassza a hordozható myPOS Go eszközt kártyaleolvasójaként. Emellett számos értéknövelt szolgáltatást kap a kis méretű vállalkozása növekedésének elősegítéséhez.

Tekintve az árát, ez a bankkártya POS leolvasó a megfelelő készülék az Ön számára, ha olcsóbb és több funkcióval rendelkező fizetéselfogadó készüléket szeretne. Alkalmas mindig úton lévő kereskedők, ügynökök, szolgáltatók, szállítócégek és üzletkötők számára.

Kapcsolódó letöltések:

Tömeg 300 g
Méretek 136 × 66,6 × 20,4 mm
szállítási információ

A termék szállítása akár 10 napot is igénybe vehet. Kérjük szíves türelmét, amennyiben ezt a terméket rendeli. Pontos szállítási időt a megrendelés visszaigazolásakor adunk Önnek.

Még nincsenek értékelések.

„Go csomag 1” értékelése elsőként

Érdekelhetik még.

© 2020 iqom cs kft.