Click "Enter" to submit the form.

HUB

299 900 Ft + ÁFA

Egy sokoldalú, pulton elhelyezhető POS rendszer, amely Android alkalmazásokat futtat

Törlés
Termékcsoport:

Az eszköz

Ez a pulton elhelyezhető POS rendszer egy nagy, 8 hüvelykes érintőképernyővel, testreszabott üzleti alkalmazásokkal és pénztárgéppel érkezik a mindennapi feladatok megkönnyítése érdekében. Teljesen felszerelt: Bluetooth, Wi-Fi, SIM és 4G kapcsolattal rendelkezik.

A beépített hőnyomtató gyors nyugtakiállításra képes, a nyugták pedig testreszabhatók.

A POS rendszer elfogadja a mágnescsíkkal ellátott kártyákat, az EMV chippel rendelkező kártyákat, valamint az érintéses kártyákat. Tekintse meg a teljes eszközkészletünket, illetve keresse meg az Ön számára legmegfelelőbb eszközt – böngésszen online áruházunkban kártyaleolvasó után.

A myPOS csomag

Az elfogadott kifizetéseket azonnal megkapja myPOS-számláján. A myPOS mobilalkalmazáson keresztül közvetlenül eszközén követheti nyomon az egyes kifizetéseket. Ez az olvasó nagy sebességű nyomtatóval rendelkezik, amely képes a papíralapú nyugták gyorsabb kibocsátására.

Az AppMarket már kifejlesztett, az Ön vállalkozása számára kialakított POS-alkalmazásokat kínál, amelyekkel kibővítheti Smart eszközének képességeit. Töltse le az üzleti alkalmazásokat, és biztosítson egyedi értéket ügyfelei számára.

Kiknek felel meg a legjobban

Ez az Android operációs rendszeren futó, pulton elhelyezhető POS terminál megfelelő éttermek, kávézók, pékségek, kocsmák és kiskereskedelmi üzletek számára.

Kapcsolódó letöltések:

Szín

Fehér, Piros

Még nincsenek értékelések.

„HUB” értékelése elsőként

© 2020 iqom cs kft.