Click "Enter" to submit the form.

HUB+

499 900 Ft + ÁFA

Erőteljes POS-készülék lenyűgöző érintőképernyővel és számos üzleti alkalmazással – Raiffeisen Bank ügyfelei is választhatják

Komoly darab, amiben nem fog csalódni! Azon kereskedőknek, akik komolyan gondolják!

A Raiffeisen Bank ügyfelei által is vásárolható eszköz. A speciális feltételek igénybevételéhez kérjük, a vásárlásnál használja a kapott kuponkódot!

Az eszköz

Ez a pulton elhelyezhető, Android rendszerű POS készülék egy lenyűgöző, 15,6 hüvelykes, teljes HD érzékelővel ellátott kijelzővel, testreszabott üzleti alkalmazásokkal és pénztárgéppel érkezik a mindennapi feladatok megkönnyítése érdekében. Teljesen felszerelt: Bluetooth, Wi-Fi, SIM és 4G kapcsolattal rendelkezik.

A myPOS Hub+ további 8 hüvelykes kijelzőt tartalmaz a nagyobb ügyfélmegtartás, keresztértékesítés, promóciós és a marketingtevékenységek érdekében. A beépített hőnyomtató gyors nyugtakiállításra képes, a nyugták pedig testreszabhatók.

Az eszköz elfogadja a mágnescsíkkal ellátott kártyákat, az EMV chippel rendelkező kártyákat, valamint az érintéses kártyákat. Tekintse meg a teljes eszközkészletünket, illetve keresse meg az Ön számára legmegfelelőbb eszközt – böngésszen online áruházunkban kártyaleolvasó után.

A myPOS csomag

Az elfogadott kifizetéseket azonnal megkapja myPOS-számláján. A myPOS mobilalkalmazáson keresztül közvetlenül eszközén követheti nyomon az egyes kifizetéseket. Ez az olvasó nagy sebességű nyomtatóval rendelkezik, amely képes a papíralapú nyugták gyorsabb kibocsátására.

Az AppMarket már kifejlesztett, az Ön vállalkozása számára kialakított POS-alkalmazásokat kínál, amelyekkel kibővítheti Smart eszközének képességeit. Töltse le az üzleti alkalmazásokat, és biztosítson egyedi értéket ügyfelei számára.

Kiknek felel meg a legjobban

Ez az Android operációs rendszeren futó, pulton elhelyezhető POS terminál tökéletes választás éttermek, kávézók, kocsmák és kiskereskedelmi üzletek számára.

Kapcsolódó letöltések:

Tömeg 458 g
Méretek 175.7 × 78 × 57 mm

Még nincsenek értékelések.

„HUB+” értékelése elsőként

© 2020 iqom cs kft.