Click "Enter" to submit the form.

Mini

47 900 Ft + ÁFA

myPOS Mini – Nem csak egy miniatűr méretű terminál

Clear
Termékcsoport:

A myPOS Mini egyaránt multifunkcionális és kompakt

Az eszköz

Ez egy mobil bankkártya olvasó terminál, amely különféle módokon képes fogadni kifizetéseket. Ezért indokolt az eszközeink telepítése kis- és középvállalkozásokban dolgozó kereskedők számára.

Ez a terminál és annak mobil interfésze érintéses kifizetéseket tud fogadni okostelefonról, okosóráról és egyéb NFC-technológiájú kiegészítőről. Papírmentes és nem igényel fogyóeszközöket. Elektronikus nyugtákat állít ki, amelyeket e-mailben vagy SMS-ben lehet eljuttatni az ügyfelekhez.

A myPOS csomag

A hordozható fizetési terminál használata mellett egy myPOS-számlát és egy IBAN-számot is kap az online bankoláshoz.

Itt átutalhat, fizetési kérelmeket küldhet, figyelemmel kísérheti a bankkártya, eszközök és ajándékkártyák műveleteit, illetve beállíthatja a limiteket.

Ha inkább egy könnyebb, de azonos funkciókkal rendelkező terminál használatát választaná, tekintse meg a nyugtanyomtatóval ellátott, eladó eszközeinket (az ár is fel van tüntetve).

Kiknek felel meg a legjobban

Ez a bankkártya olvasó minden olyan mobil vállalkozás számára alkalmas, amely az összes automatikus kifizetést egyetlen terminál segítségével szeretné elfogadni. Ilyen vállalkozás lehet például mindenféle üzlet, bár, étterem, műhely, taxi, fodrászat, családi szálló stb.

Kapcsolódó letöltések:

Tömeg 165 g
Méretek 121 × 72 × 22.5 mm
Szín

Fekete, Fehér

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mini”

© 2020 iqom cs kft.