Click "Enter" to submit the form.

Slim

74 900 Ft + ÁFA

myPOS Slim – Vonalkód-leolvasóval rendelkező, Android-rendszerű terminál

Termékcsoport:

Az eszköz

Egy bankkártya-leolvasó és egy vonalkód-leolvasó egyetlen eszközben – ez a myPOS Slim! Az Android 8.1 operációs rendszeren futó, 5,5″-es, színes HD érintőképernyővel rendelkező myPOS Slim egy figyelemre méltó fizetési megoldás.

Rendkívül könnyű, mindössze 240 gramm, ugyanakkor egy erőteljes processzorral rendelkezik, így minden eddiginél gyorsabban dolgozhatja fel a fizetéseket. A myPOS Slim erőteljes, tartós akkumulátorának köszönhetően az üzemidő hosszabb, ami megbízható szolgáltatáshoz vezet.

Emellett az eszköz érintéses, mágnescsíkos, valamint chipes és PIN-kódos fizetéseket is elfogad!

Készen áll, hogy még többet tudjon meg? A myPOS Slim eszköz Android rendszeren futó, üzleti alkalmazásokkal és dupla kamerával rendelkezik, és lehetővé teszi, hogy e-mailben vagy SMS-ben küldje el az ügyfeleinek a nyugtákat, így kevesebb fogyóeszközökre lesz szükség, ami végső soron jobb a környezet számára.

A myPOS csomag

A myPOS-nál mind a termékek, mind pedig a szolgáltatások terén a legjobbat szeretnénk kínálni, illetve hozzá szeretnénk járulni a könnyebb üzletmenethez. Ezért a pénzösszegek azonnali kiegyenlítése mellé egy INGYENES kereskedői számlát is kap egy INGYENES IBAN-számmal és egy INGYENES Standard üzleti kártyával.

Arra törekszünk, hogy tökéletes fizetéselfogadást tegyünk lehetővé, ezért is nem számítunk fel havi vagy éves előfizetési díjat.

Emellett az online fizetési megoldások teljes választékát használhatja, hogy megtalálja az üzleti igényeinek leginkább megfelelő eszközt!

Kiknek felel meg a legjobban

Egyre több vállalkozás használ vonalkód-leolvasókat a készletének rendszerezése, valamint a zökkenőmentes és gyors fizetéselfogadás érdekében. Ennek köszönhetően a myPOS Slim az ideális fizetési segédeszköz rengetegféle kereskedő számára. Vértezze fel a futárszolgálatát vagy elvitelre specializálódott vállalkozását egy megbízható kártyaleolvasóval! Szerezzen be egy eszközt a ruhaboltjába, amely illik az Ön kifinomult stílusához! Vagy csak adjon az éttermében felszolgáló pincérek kezébe egy elegáns, könnyen hordozható POS-eszközt, amely a borravalóadást is lehetővé teszi! A myPOS Slim a megfelelő választás az Ön számára!

Szállítási információ

Előfordulhat, hogy a rendelések teljesítése nem történik meg másnapra. Kérjük, hogy figyelje a visszaigazolásról szóló e-mailt!

Kapcsolódó letöltések:

Tömeg 417 g
Méretek 186 × 82 × 64 mm

Még nincsenek értékelések.

„Slim” értékelése elsőként

Érdekelhetik még.

© 2020 iqom cs kft.