Click "Enter" to submit the form.

Akció!

Smart N5

79 900 Ft + ÁFA

Az N5 a legsikeresebb Smart terminálunk.

Törlés
Termékcsoport:

Az eszköz

Ez egy Android operációs rendszert futtató, bankkártya leolvasó készülék. Az AppMarket használata révén további alkalmazásokat kereshet és tölthet le a POS terminál eszközére.

Itt megtekinthetők az eladó eszköztermékeink és azok elfogadható ára; egyik modell sem rendelkezik havi díjakkal. Mindegyik különféle módokon képes elfogadni az ügyfelek általi kifizetéseket. A beépített NFC- és WIFI-technológia révén bármilyen típusú bankkártya segítségével intézett kifizetést elfogadhat.

A myPOS csomag

Maga a készülék egy megbízható fizetési megoldás, érintőképernyővel és különféle lehetőségekkel. A Smart N5 terminál beépített hőnyomtatóval is rendelkezik, amely segítségével gyorsan kibocsáthatók a nyugták. Emellett a nyugták testreszabhatók.

Az üzleti igényeinek megfelelően különféle alkalmazásokat tölthet le és telepíthet, így időt takaríthat meg, illetve a több rendszer karbantartásának ára is elkerülhető. Ha több, különböző előnyökkel rendelkező mobil eszközt szeretne látni, akkor tekintse meg az áruházunkat.

Kiknek felel meg a legjobban

Alkalmas szállodák, éttermek, sofőrök, kézbesítő vállalkozások, kiskereskedelmi üzletek, valamint fizikai áruházban és online értékesítő vállalkozások számára.

Az effajta Android készülék funkcióinak köszönhetően (vagyis hogy hordozható és képes NFC-technológiájú fizetések elfogadására) ez a bankkártya leolvasó a megfelelő választás vállalkozása számára.

Kapcsolódó letöltések:

Tömeg 417 g
Méretek 186 × 82 × 64 mm
Szín

Fehér, Piros

Még nincsenek értékelések.

„Smart N5” értékelése elsőként

Érdekelhetik még.

© 2020 iqom cs kft.